Sommar :D

Hej !
sorry för skit dålig uppdatering :S men ja har varit upptagen (inte pallat ) ! ;)
jag Cajsa,Molly och Moa va och badade idag eftersom det var typ skit varmt (men de kan bli varmare ;) vi hade skit mysigt och jätte kul :D tillsvi började prata om en viss "person " då blev ja på lite dåligt humör -.- sen vid 7 stack jag hem till Cajsa och åt sen kolla vi lite bloggar och nörda lite ;D  jag plockade upp ett cp stört mynt idag som jag trodde skulle ge mig tur , men det blev tvärt imot ;) (gick ju lit smått dåligt med de ) nu ska ja mysa ( med mig själv)

Snodde lite bilder från Cajsa hahaha! >:D <3








Midsommar va fan e de??

hej ;)
asså jag fattar verkligen inte mig på midsommar , de e så himla onödigt (sorry att ja dissar om ngn gillar ;) <3
men lixom vet ens någon varför vi firar de ?? :P ja menar om jag hade velat lyssna på dålig musik sammtidigt som jag dansar runt en stång hade jag kunnet bli STRIPPA!! ja vad gör man mer ,ja får ju lixom inte ens dricka vad kan man då ha för kul ?? någon som har tips ?  ja och varför ska man ha en töntig krans på huvet :P vem fan va det som kom på det ? jaja vad ska man göra ;) ha ett trevligt liv allihop :D <3

Tumblr_ljyxkikr231qeg2vro1_500_large
Jag menar, vfr nt?? ;P

Tjockis dagen!

hej hopp!
Asså de e så sjukt skönt att inte göra ett skit!!! just idag pallar jag inte göra något så jag har har kollat på massa filmer hela dagen och just nu kollar jag på "glee" ! (har kollat typ 17 avsnitt)  jag sov också bort halva dagen , jag vaknade typ kl 13.30 så vad ska man göra och jag är lixom ensam hemma också  mycket kul man kan ha :P (har bara ätit glass och chips hela dagen )  ja menar iblan får man ha "tjockis dagar " och en så har jag idag !!! (and im loving it)  ;D så ja ska kolla lite mer film och SOVA!! :D

SENAPS KRIG!! :D

Hej !
igår va jag med Hannah i kiosken :) och de va så sjukt dryyygt !!! de kom typ 8 pers på 5 timmar -.- man bara okeeeeeeej ... ( ja skämtar inte de va ingen där ! )   så vi satt under "bänken" (eller vad man nu ska säga ) och kollade "american pie " och "love and other drogs " :D   sen kom cajsa "bajsa" och då började jag och hannah slänga senap på varandra !! (skit kul )sen fick ja damp på henne för ja sa typ sluta för senapen va slut men" de lilla cp barnet " fortsatte XD så ja tog en cola och kastade på henne XD sen blev vi arga på varandra ... men som vanligt gick de över rätt snbbt ;) sen cyklade vi hem till mig vi va fulla av senap så vi badade ;) (med kläder på )  <3 vi åt pizza och hade allmänt mysigt sen satte vi upp ett tält (som va 2 mannar men vi trodde de va 4 )   de va skit litet ! ( de fick mig o se stor ut ) sen pratade vi lite (tjej snack ) ;) !!




Trötter!

Tja!
just nu sitter jag och väger mellan att åka til Hannahs jobb och va där med henne till kl 5 ,eller helt enkelt skita i henne totalt och bara lägga mig och sova igen ?? (asså de e fan bud på de) "men nej de tänker ja inte för ja tänker vara där för henne idag , jag tänker stå med henne i ur och skur , ja tänker stötta henne i allt hon gör".... ...( eller så e de bara för vi ska tälta sen efter ;) ) men vi låter henne tro att det inte är de :D <3  iallafall så ja e typ skit trööööööt ,och inte nog med de så råkade jag somna med håret uppsatt så resultatet blev inte så bra.. ;)  poss !


Karro och jag skaffar en ny kompis ;)

hej alla små glada barn ;D
idag åkte jag och karro till lager 157 ;) ja köpte en tröja,mjukis byxor och boddy butter (kropps smör) som Robin gillar så mycket ;) typ vädret har varit hur cp som helst :O asså förs va de typ skit ycket regn sen sol :P (fin förklaring)  sen blev vi hungriga (som vanligt) små tjockisar ;9 så vi stack till Ica XD och köpte pasta sallad sen åt vi de framför en kyrka medans vi bad till " kuk"  ;) vi träffa en skit sexig kompis som vi tog lite bilder med :D <3 Nu ska ja kolla BONES ! ;D









hahha visst e han gullig ;) han heter Steefen ;) <3

Skit väder!!

hej.
Början på min dag blev lite smått failad -.-(sitter i trosor i min säng men huvudvärk och ruffsigt hår )  jag skulle vara hos Karro kl 12.00 men lilla jag VAKNADE  kl 13.00 -.- och karro hade ringt mig 2 gånger redan så när ja vaknade kom min mamma och bara "hej gumman Karolina har ringt dig 2 gånger och Sanna 1 gång men ja tyckte att du behövde sova :) " så ja fick typ damt på henne!! så de blev lite failat :P men ja ska bara duscha och lite sånt sen ska ja dit :) och vi ska sticka och shoppa :D !!  knulla på allihop! ;)

Lite små trött sådär ;)

hallå!
Jag komprecis hem från lilla cajsa :) och är så där lite små trött ;) ( sjukt jävla trött ) ja va inte där så länge eftersom ja va och "jobbade" idag :P men vi satt och pratade lite om tjej saker och typ över sminkade oss en gnutta överdrivet ;)  Ja va då på golfbanan med lilla Hector :) , ja ställde skit många frågor om killars små "könsorgan " ;) hahaha japp men dom blev besvarade! (rätt kul o veta sånt ) men sen så skulle ja då till Cajsa eftersom Hector tycte att ja va för "bortskämmd" så då kunde ja ju inte ringa mamma för att jag var tvungen att bevisa motsatts ;D <3 men det gick åt helvete!!! (rent ut sagt) jag gick typ fel och vandrade runt på golfbanan i typ 20 min innan ja hitta rätt väg -.- ja lite blöt när ja kom fram ( helt jävla genom blöt! ) aja det kommer vell bättre tider !
l
och btw så fyller Hannah och Jossan år idag ;) så grattis http://hannahhernstrom.devote.se  och http://jmei.blogg.se

Jobba! for the fist time ;)

hai hai ;)
Igår så sov ja då över med karro ;) och vi stack o shoppa underkläder skit söta! :D sen stack vi hem till henne och åt osv :) sen satt vi på datan pratade och kolla film skit mysigt (som alltid)!! <3  idag så stack jag med min mamma till helsingborg igen ;) och hittade en skit rolig sex shop ;D <3 (visste nt att det fanns där )  men iallafall så hitta ja skit mycket fint :D fast köpte inget :/ (har inga pengar ;) I mon ska jag JOBBA! hahhah typ första gången i mitt liv :P ( ja skämtar nt ) jag ska hoppa in för Hannah  ;) så om någon vill hänga med så sulle de va skit kul !! <3 :)
och btw så har min bror blivit snäll ! ??? ja fattar inte de heller :P (e rätt glad) :) ja han e äntligen normal ;)

drogar denna låt !! jessica har tipsat ;) http://sskanebbarn.devote.se

Kiosken!

Tjohooo!
Idag så stack ja till golfbanan rätt tidigt för att hjälpa lilla Hannah ( hon e lite efterbliven vet ni ;) ) så då fick ja ju rycka in som den hjälten ja e ;) de e typ inga kunder här idag så de e så sjuuuuuukt himla drygt ( inte s fattar inte att ja inte stanna hemma ) :/ nä men ni fattar :) just nu står vi och diskuterar olika folks ( killars) könsorgan ;) Roligt roligt ! Men ja ska sticka typ vid 1 halv 2 till karro :) sen ska vi shoppa underkläder och lite annat ;) och sen sova över ( u know what I mean ) !
ojojooj ser lite smått cp ut men web cameran fucka så de fick bli denna ;) <3

1 tält och 3 tjejer vad kan hända ....? :D <3

Tjenixen!
igår så åkte ja till Jessica typ kl 18.00 :) Sen så typ åt vi o lite sånt sen kom Sandra ( och förstörde de roliga!! )nä ja skämta bara ;) <3 då satte vi upp tälte sen stack vi och spelade brännboll med Andreas och Viktor :) ( fy fan va jobbigt! ) efter de så köpte vi lite godis osv :) sen i tältet körde vi "konka" och hade så jävla kul :D typ kl 04.30 XD nu pallar ja t skriva mer ni kommer fatta ;D
( vi är INTE homusexuella !! bara så man får de klart för sig ! ) vi bara gillar att ha kul!





























Bada bada ;D

Hej hej :)
hej alliop :) idag har jag varit med två kompisar Robin och Karro och badat :)  de va skit kallt ( rekomenderar det INTE ) men iallafall så va det vell rätt skönt ;) okej där ljög jag totalt ( asså ja måååste sluta med de ) men iallafall efter jag hade plågat min kropp totalt så satt vi och halv snackade om livet typ :P sen hade vi inget att göra så vi tog bussen hem till Karro nu  tänker ni att det var skit onödigt att ta bussen från Arild till Brunnby men inte om ni har kondition som en 80 åring ! ;D vi åt lite osv sen stack Robin och jag och karro hade lite kul ;) ( inte sånt kul! ) aja puss o kram !
Tumblr_llzjnvvqxf1qcpub1o1_500_large

tjohoo!

Hej ´hej ;)
Idag var ja på Oeter Sven och provade på igen :) det var skit kul för de va typ "mentors mys " ( ja vet låter perverst ) ´;) men de va skit kul vi typ  tävlade vi mot dom andra metors grupperna och käka pizza och kolla tv ;D <3 ( låter inte helt fel ) , Och jag är nästan helt säker på att ja kommer byta skola känns rätt sorjligt :/ men ja kan ju alltid byta tillbaka :) <3 efter skolan stacka ja hem till Cajsa och vi satt och snackade om våra små "tjej problem" osv typ snygga killar ja ni vet ;) det gjorde vi as länge men det var sjuk kul sen kolla vi Bones :D ( jag råkade sommna ;) och efter det gick vi en liten" prommenix ";) as mysigt ! just nu sitter ja o snackar med min lilla sötnos Karro :) <3

inte bild från idag ;)

Myspys!! ;D

Hejsan alla tjejer/killar ;D

Idag ska ja ha en liten mysig tjejkväll med min söta små kompisar ;D <3 först blir de bio :D "baksmällan 2" ;) sen åker vi hem till mig och äter pizza :) occh efter det så tjockar vi oss med massa skit mat och har allmänt kul sen sover alla över och på morgonen så skickar ja ut dom ;D <3 så jag hoppas att det blir kul ( själv tycker ja de inte -.- ) .. nä ja skämta ;) och så klart kommer det jätte många fina bilder sen :D puss!

Sooool! :D

Hello!

Hej allihop ,idag e de skiiiit fint väder och jag ska inte göra ngt :) så nu ska ja gå ut o lägga mig och bara steeeka som fan :D <3 ( Nä fan ja ska nt steka ja ska grilla !! ;D )  Dom som inte e ute idag e typ dumma i huvet ! ( förutom om som typ e sjuka eller ngt ) ;D <3 så vi ses !!






hoppas ni också e ute och har de skönt ;D <3


Nu e Moa här :D <3

Hejsan!

Nu sitter ja i soffan med Moa :D vi håller på att göra sockerkaka ;) den kommer säkert bli jätte god ( failad ) ;) sen när den e klar kommer vi att äta den såklart ( om det går ) :D<3
Etersom jag redan har berättat om alla mina små failar så kan ja ju berätta att jag inte ens kan hitta mina ega bak saker i mitt egna hem -.- de va lite pinsammt ;D <3 puss o kram ;D <3

Socker kakan blev skit god ;D <3

Pappa :D <3

Hopp hopp !

idag kom min lilla pappa hem :D ( okej lilla o lilla ;) ) han  va i "Abudabi" eller va de nu hette :P  han var där på någon jobb resa    ...... undra va han gjorde där ;) nä ja skämmta bara :D <3 lite synd att han kommer resa så mycke nu :/ men det som är bra med de är att han alltid har köpt något till mig :D <3 typ denna gången köpte han ettt par converse :D <3

Idag ska Moa komma hit tror ja ja fatta inte riktigt va hon sa XD och den lilla apan svarar nt på teleonen :P ( hon e ingen apa bara så ni vet )  ;) men ja får helt enkelt vänta o se ;) ( annars kan ja ju alltid tjocka mig framör tvn ;) ) pösspöss ;D <3



helt el färg dessa e typ mörk rosa o ja ville ha ljusrosa men dessa var också fina :)

Nu e de sommar ;D

Hejsan svejsan!

Idag var det ju den första sommar dagen ;D ( lite kul att det var mkt varmare i går ;) ) Och den spenderade jag med Karro ^^  Vi var först hemma hos henne o hon bloggade lite ( var osocial ;) nä ja bara skämmta :D Sen stack vi och ikade lit och gick lite "busiga" ärenden ;) Efter de åkte vi hem till henne igen o "nördade" Frida tidningar, okej läsa var vell en liten överdrift vi " kollade igenom sex spalterna " och typ " fråga Kim ;) <3 men de va kul ;D   *puss kind ;)

 

Visst e den bara bäst ;D <3

RSS 2.0